Не знам дали прашањето е за тука, но ќе го поставам па ако треба админите нека го преместат. На моите им е годишнина сега на први октомври, си уплатија да одат во бања па тоа не е опција да им уплаќам јас, сакав да им купам нешто за годишнина. Се размислувам дали исти пижами би било интересно, или исти шолји да им купам. Ми требаат повеќе идеи, од бела техника итн имаат се', сега реновираа па не знам и нешто што би им користело за двајцата, се размислувам со денови. Доколку имате предлогче, би ви била благодарна
Бањарки,исти комплет облека,нешто уникатно а да е интересно.Шолји за чај со некој натпис,било што да е креативно
Нека им е среќна годишнината, да си бидат заедно уште долго. Предлози за подарок: 1. Изгравирани нараквици со датумот на нивната венчавка + нивни иницијали... или пак ако е некоја јубилејна годишнина како 25 години може и тоа да се изгравира. 2. Урамен колаж со неколку убави слики од почетокот на нивниот брак до денеска. 3. Карти за некоја театарска претстава + резервирај вечера во некој убав ресторан за нив двајца.
Честитки баш преубаво.. Можеш да направиш и некој како албум со фотографии низ годините и некое како видео да се сними со честитки и претходни моменти и да се споделат овие работи како на некој организиран семеен ручек
Фала ви женски @ThrinaMist, @rainbowec, @Malesia, @hermosa за препораките. Ми дадовте супер препораки, па се одлучив во СПА-то кадешто ќе одат да им уплатам масажа за двајцата, да се изненадат кога ќе им кажат таму.
Убав избор, нека е честита годишнина ,со здравје да им служи спа третманот.Јас за таква прилика би купила и парче накит,и убава торта и шампањ за да се прослави настанот.
Појдов во парфимерија и изнакупив сет за убавина, за лице, за тело, креони итн, од се по нешто зедов, онака универзално што би си го користела... и утре ќе го дадам кога ќе се видиме..
Си добив пакетче од ВМРО пред врата оставено (иако не сум за никој) ама ко прошли години да имаше помалце работи ? Па и бројот на маица ми го погодиле
Сега многу кредити начукаа па се расфрлаат со пари дури има, затоа поќе ви клале во кесата овојпат. Кафе нема? Големината L со лав бе