1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добив подарок, дадов подарок:

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Snow-Queen, 23 ноември 2011.

1. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.559
    Допаѓања:
    22.974
    Ќе го дадам по повод роденден на девојка ми, ама дајте ми предлог што да напишам.. аметист е :inlove:

20251018_161955.jpg 20251018_162004.jpg

На Bubi*2, Alm., hermosa и 7 други им се допаѓа ова.
  2. Dita_girl

Dita_girl Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2019
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    611
    Како што аметистот ја носи својата смиреност и убавина, така и ти го осветлуваш мојот свет со својата душа. Среќен роденден, љубов моја — нека секој твој ден блеска со истата енергија што ја имаш во срцето.

Аметистот симболизира љубов, мир и мудрост — токму она што ти го носиш во мојот живот. Среќен роденден, прекрасна!

Твојот сјај е посилен од секој камен, но нека аметистот те потсетува колку си ретка, мирна и магична. Среќен роденден на девојката што ми е најголемото богатство!

eve nekolku predlozi
    sekako dopisi shto sakas plus

На Stark му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    2.038
    Допаѓања:
    9.194
    @Stark Според мене,

Напиши и краток текст зошто таа е посебна, што ја прави посебна, некои нејзини уникатни квалитети - бидејќи е нејзин ден, не ваша годишница.

Пример, "Го обожавам начинот на кој го гледаш светот и сè што допираш го претвораш во нешто магично.

Се надевам дека си свесна колку си само посебна и неверојатно убава одвнатре и однадвор."

Значи, don't make this about yourself т.е не стандардното, те сакам бидејќи правиш тоа и тоа за мене.

Можеш само на крај да вклучиш пример:
    "Ти си мојата омилена личност и благодарен сум му на животот што те имам :*:"

На hermosa, Mother of 2boys и Stark им се допаѓа ова.
  4. FlirtBerry

FlirtBerry Активен член

Се зачлени на:
    Среда
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    473
    Можеш нешто и од ова:
    • Со тебе чувствувам мир што не сум го познавал порано. Твојата љубов ми е засолниште и светлина.
    • Ти не си само љубов – ти си спокој, разбирање, и светлина во мене.
    • На овој ден се роди човекот што ми го смири срцето и ми ја разбуди душата. Те сакам. Среќен роденден!

На hermosa, Ne znam koj, diskreten32 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Ne znam koj

Ne znam koj Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2023
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    304
    Luge
    Sto bi podarile po povod veridba na kerka na koleska?Malo vnimanie.

6. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.849
    Допаѓања:
    9.945
    Значи раковите не ги пишат сами пораките .Можеш нешто со твои лични зборови,или фрази од некоја омилена книга и посвета одозгоре од тебе лично секој нареден ден да е твој посебен ден среќен роденден љубов и посветата закачи ја на книгата.Или опис што одговара на аметист и љубовна кратка посвета со твој потпис на неа . Многу убав гест,убаво си одбрал поклон

На Stark му/ѝ се допаѓа ова.