Денес пристигна часовникот, наградата од @femina Ви благодарам многу, не заради часовникот, туку заради тоа што со самото гласање многумина го покажаа лицето карактерот вистината....а за часовникот НАЈГОЛЕМО благодарам, бидејќи тој ќе ме потсеќа на времето минато на femina.mk заедно со сите вас, бидејќи тој не ќе стоеше на мојата рака, без вашата прекрасна дружба.
Дури сега? После година време? Ај боље икад него никад Јас не бев зачленета тогаш, ама така од време на време читав тука, така да сум во тек. Е со здравје да го носиш
Добив преубава ташна и марама од колешките од претходното работно место. Сваровски ланче од мајката на дечко ми. И најубавото од дечко ми брош и алка. Ништо не сум поклонила одамна
Добив туника, пилинг за тело, балзам со пчелин восок и 2.500 денари кеш. Роденден и е на сестра ми, па затоа искористив и јас. Дадов милка големо срце и панталони.
Сите најубави и највредни поклони ми се од дечкото. Па последно добив мобилен телефон по повод, моето дипломирање
Подарив поло блуза на маж ми Добив за подарок блуза од маж ми и од Сефора за роденденот еден сјај за усни Сефора
Добив на подарок мало парфемче и папучи од свекрва ми,папучи од тетка ми (така да едни си имам сега за дома едни за кај него ). Без повод,онака.