Добив подарок парфем Cherish(новиот од Авон),ласион за тело и ролон, комлет од свекрвица за мојот роденден
Дадов цвеќе за баба ми, баба му и мајка му на дечко ми. На сестра ми марама и на мајка ми парфем. Добив ружа, милка и преубав комплет од ланче и обетки.
Дадов подарок на мајка ми и свекрва ми, добив подарок саксиско цвеќе, ружа и слатки од мажето плус две преубави цвеќенца од Рамстор, алал да им е за ова
Дадов подарок на мајка ми парфем, на баба ми марама и идната свекрва комплет чаши. А добив подарок книга, блуза, црвена ружа и кутија за накит.
Дадов марама, мерси и лабело на мајка ми, книгата "Билките на баба Рада" за баба ми и блуза за другата баба. Добив тренерки од мама и книга од дечко ми
Им подарав на сите по една роза.На мајка ми и порачав Walkmaxx мокасини за подарок. Добив подарок украси-сувенири од Будимпешта, парфем и пари.
Добив парфем од другарка. @lovelife до коj броj наjголем има од овие? И од каде се?Брат ми бара вакви ,а овие баш наликуваат на машки. @Salome како сте задоволни од волкмакс кондурите?Удобни ли се?
Задоволни од удобноста да, ама од услугата ич!Порачав црни со розово, а ми испратија беж.Оти само тие моментално ги имале на лагер, триесет и седмица број. А една прегрда бежова боја...Плус кога се јавивме да ги заменеме два дена не вртеа де јави се ваму де таму за на крајо една сељандура да ми рече епа имавте среќа што ви ги испративме. Како и да е, не е битно веќе.Само да кажам дека во живо не се толку убави како на сликата.Просечни накај грдички.
Жал ми е баш а вака на слика изгледаат супер.И jас сакав за маjка ми да ги порачам сега ме замисли ти.Фала