добив подарок: три рози од инстутутот Конфучиј по повод денот на книгата-бела, розева, црвена две кошули-бела и шарена панталони тегет и тренерки од мајка ми
Добив црна кожна ташна од другарка ми , подарив ранец converse на дечко ми, плишена ташничка со Дора , хеланки и фустанче на внука ми и спортско елече на внук ми.
За годишницата му подарив на мм кутија за суперхерој и картичка на којашто пишуваше дека тој е мојот. Во кутијата имаше маица, боксерки, кошула, вино и картичката, а тој мене ми подари Лејди Милион парфем и лосион за тело <3
Дадов подарок чоколадо на другар, на братучед ми му подарив карта за во кино, а јас добив подарок од сестра ми тексас кошула.
Добив од дечко ми морнарска нараквица од авон Пари да шијам фустан. Дадов на дечко ми - маица, боксерки, чоколадни бомбони (пола јас ги изедов), рол-он Old Spice Whitewhater, кондоми. На брат ми - пари и колекција На брат му на дечко ми - колекција и чоколадо. На сестра ми - бомбони, гума за пливање, фризби, уно и пари. На другите магнети и разгледници
Подарив кармин и парфем за роденден на снаами Добив пари за роденден,и бројаница од Манастирот Св Василиј Острошки