Denes denot mi beshe vo znak na poklonuvanje Kupiv dve srebreni lanchinja so privezoci za moite dve ubavici od vnuki, ii preubav kozhen neseser od Mona za snaa mi kako podarok za magisterska Vo princip obozhaaaavam da poklonuvam
Добив подарок Бело знаме на него има нацртано срце во пајакова мрежа, така некако ми личи а во срцето пишува: Нема да те сакам цела вечност - тоа е многу, но ќе те сакам само дел од вечноста - тоа е цел живот.. И ајде, како после да му се лутиш
Добив тиркизна маичка на кратки ракавчиња, yves rocher парфем и чоколадо. Дадов чоколадо и сок на посета.
Јас дадов подарок на мојата другарка(новата другарка..морам да се пофалам зашто конечно ја надов вистинската коај не е воопшто љубоморна за се си се слагаме абе срцка е но многу ми е далеку само кога сум кај баба ми на поседок се гледаме)..и и купив во град корсет со сукњичка и сребрен туш за очи а таа на мене две маскари,виткач за трепки и парфем Иии конечноо утре одам пак кај баба ми Скопје да си ја видам многуу ми фалии
Dobuv zlatno lance, personalizirani casi so nasi iminja i datumot na svadbata i vaucer za romanticna vecera vo bilo koj restoran od zemjava
дадов подарок на сестра ми - пантолони, маичка, дезодоранс и украс. За татко ми - маица. На мајка ми - обетки. За сестра му на дечко ми - украс. За дома кај нив - магнет за фрижидер од и со Венеција. За тетка ми - украс. За тетин ми - кафемат. За дома - ист магнет од и со Венеција Добив подарок 5 книги. и 60евра
Повод роденден, луѓе еден тон, а подароци... епа вака. Пари, плик чанта, handmade чанта и новчаник, посветена книга од моја драга поетеса, маичка на кратки ракавчиња, термос за кафе, чоколадо. Планирам да подарам очила за сонце на другарка викендов, без повод.