Добив многу за една нова година. Авионска карта до една дестинација што сега нема да ја откријам А, подарував.И тоа најмногу на малото мое злато. Нејзе, на сестра ми,која ја сакам премногу. И купив обетки,блуза и се што посака ( додека не потрошив се" )
Ја добив Мистергонија за Нова година и следна ми е за читање, после Азбучни убиства. Ама од материјаливе за испити, никако да дојдат на ред. Ќе пишам низ темиве имспресии, иако малку сум скептична, затоа што е некој футуристички sci-fi роман колку што разбрав, а јас не сум многу по такви фантазерски работи Ама ќе му дадам шанса. Сепак писателот е помал од мене
Добив подарок од дечко ми за роденден (некој ден порано)-знаеше дека ми требаат кондури за на снег, Саломон. Знаеше дека сум кнап со пари. И ми ги купи бе Многу ми се допаѓаат, ми иде сега надвор со нив да излезам. :geek: Едвај чекам да одиме на снег некаде....
Од моето најмило. Плишано мече со срценце во раце, со розево носе. Какво е слатко.. цуце си го викам.
Дечко ми ми подари прстен - бело злато многу ми се допаѓа а јас како за благодарам му купив парфем од нековиот најомилем BOSS се разбира
Еее, јас да ви се пофалам сега. За нова добив многу подароци, но најмили ми се капчето и ракавиците од сестрами, мегју другото. Фала ти Душе
Добив преубав прстен од другарка ми што си ја сакам како сестра а не сум поклонила ништо .. срамота. Ке се реванширам обавезно
По само десетина дена идење со дечко ми, ми подари парфем Bu you и после некое време јас му подарив гел за туширање Nivea онака без причина. Прекрасно е!
Последен пат и дадов подарок на мојата најдобра другарка.А тоа беше 2 дена пред Новата Година.Последен пат добив подарок од другарка ми која истотака и она ми даде подарок на мене.
Сакам да добивам подароци,а и да подарувам....Добив прекрасна кошничка - икебана во зимски фазон од моите дома....а и јас богами се истресов...хихихи.....ако не ми е мака,само да е за убаво