Dobiv podaroci Set peskiri, lance- bizuterija, marama, dezodorans, KNIGA. Dadov podaroci Dve dove kolekcii!!!
Добив подарок-книга од мајками блуза од сестра ми Дадов подарок-Лак и сенки на сестра ми филџан за чај за мајка ми
Dobiv podarok : Od mazeto Od svekorot i svekrvata Od majka mi i tatko mi Jas dadov nivea kolekcija na majka mi i dove kolekcija na svekrva mi , po edna bluza na baba mi i babata na mm , parfem na ninata na mm i parfem playboy na sestra mi .
болно е кога благодарам нема да ти кажат,за едно мало внимание што ќе го направиш тоа е ,,љубов,, Дадов: Волим те чоколадо од лешник
Добив И уште книга од Харлан Кобен, на англиски, уште еден ваучер за масажа, уште многу цвеќе и некои козметики!
Devojki kade mozam da najdam kutija nekoja ubava za cigari i nekoja shik zapalka. Da mozam online da poracam no da e od tuka nekade od mk nemam vreme da cekam od ali ili sl. Blagodaram
Добив подарок од свекрвица, сметаше дека ми останала должна по еден повод: Дадов подарок, т.е. ова е дел од заедничкиот симболичен подарок за роденденот на мајка ми од мене, либето, мајка му и баба му: