Дадов подарок . Една гоолема мечка за синко , која пред некој ден мило ја гледаше во продавница за деца , додека купувавме нешто пролетна облека за двете најмили .. Бидејќи немавме пари во себе доволно тогаш , отидовме вчера со мм и му ја купивме ( без децата ) . Колку само и се израдува душичка моја
Vetuvanjeto od pred 2 ipol meseci od vnuka mi Dobiv lindt i milka dedomrazovci sto gi cekav dooolgo..dedo mraz zakasni
Дадов шах и локум. Ми го паковаа во продавница па кога ќе подарам ако отворат ќе го сликнам можеби. И вакви цветичи за мајка ми и идмата, потенцијална свекрва, скромно колку знак внимание.
Празнично денес покрај цвеќињата дадов ташна на мајка ми,добив приврезок angel of love од дечкото И леонидас парлини од другарка ама се изедоа нема смисла празна кутија да сликам
Немам баш најпари денојве, па ми прај дечко ми дали ми е уба, онака му прам да, ми се изнасмеја и ја зеде и ми ја даде и ми се плачи од среќа оти е преуба и како дете мало сум за тетратки.
Според мене најдобриот подарок е онај во кој е вложен труд, такви давам и такви сакам да добивам ама тоа многу ретко. Самото давање подарок треба да покаже дека сме вложиле труд и време за истиот и не мора да биде прескап за многу да вреди. Последно што подарив беше импровизиран ананас, ако личи на тоа хаха, на моја многу блиска другарка за роденден и беше изненадена и пресреќна, а таквата нејзина реакција беше уште повреден подарок за мене. Ја обожавам
Дечко ми ми даде неколку дена порано порадок за роденден зошто останатиот дел од подарокот ми касни по поштите. Битно знам дека е троделен и во врска со серии и филмови кои ги сакам, неможам да дочекам да видам што е останатиот дел. Секој ден прашвам ама не се дава.
Воопшто ахахах, знај дека извесен период го меркам. Штом ми ги дај ќе ги ставам само не знам кога ќе стигнат, на пат се.