Последни подароци за роденденот и то: Блуза(со долги ракај), шарпа гри, обетки плави, и плаво цветче(шноле за коса) Уште една бела блуза куси со ракај, капче црно, црвени нараквици, комплет прслук со танга гаќи(тангото). Баба ми шо ги вика и едно укравче едно мн убо пиле
Добив подарок : *прекрасна рамка за слика со слика од мене и другарките внатре. *блузичка на која пишува: 9GAG or what!? ова го добив онака од другарките,си даваме понекад така поклони. Дадов подарок: *сет книги од Даниела Стил. *малечко маченце кое го роди мојата Кити
Добив цртеж од брат ми Само за гледачи под 18! Спојлер Јас сум таа од десно (козата) а тој пингвинот Детето ги овековечил нашите прекари а и ме продава за 105 ден како што може да видете Во квадратчето ми го пишал името но го избришав.Пингвин бре само што научи да си го пише името па сега ќе ме зеза
Еве денес за празников. Дадов, чоколадни колачи (сама ги правев), причини зошто го сакам и преубав текст. И нормално, с*кс каков што немал до сега, со подвезици, корсет, играчки и се тоа. Добив, два пара чизмички. Преубави! Едни се топли и рамни а другите се на висока штикла. Го обожавам бе, секогаш знае што сакам!
Добив две книги поклон. Убаво завиткани и една машничка на нив. Баш се израдував. А купив мало мече на една пријателка во знак на почит. И го подарив и ми се исполни срцето кога ја видов таа како се смее со тие дупчиња на образите. Многу ми е мило што се пресретнавме и се запознавме.
Добив подарок: Милка чоколада, онака без повод... И нормално, си ја поделив со дечко ми , на нееднакви делови (поголемиот за мене)
Добив подароци венче прекрасно со голема машна и Валентајн чаша, а подарив плишана играчка како за машко