Oд мајка ми добив за 8ми март тава за готвење,тенџере и чинии за салати ,сега сум била домаќинка На сестра ми и купив свилено маиче за излегување
На мајка ми и подарив Мираж парфем од орифлем и на сестра ми парфем Џордани Голд од орифлем а јас за 8ми Март од сестра ми добив светло плава сукња со висок струк, баш како што сакав
- од љубовта, држач за белешки на биро, вчера го добив. На мама и подаривме заедно со даде, саат, со триста шљокици на него, како што сака она. Го носи сега со мерак.
гледам дечковциве не опремиле со тави, миксери итн Hе спремаат да им правиме сендвичи Jас добив еден несесер за 8ми март од брат ми кутија цигари и 100 денари и тоа
Конкретно за 8ми март добив баничка за доручек и тоа беше се, а како поклон во правата смисла на зборот, пред 7 дена добив 101 ружа без повод .
На мајка ми - џемпер На мајка му - марама А на жената на брат му - ланче и ја добив 500ден од тато хахах
за 8 Март од мајка ми тренерки, од татко ми 2000 ден. од брат ми шал а подарив на мајка ми парфем и цвеќе на кумата паричник и цвет
Добив подарок од сестра ми, маичка на која пишува LOVE со светки (шљокици) од H&M од Будимпешта, и два приверзоци со магнет на едниот пишува TRUE а на другиот LOVE, едниот за дечко ми едниот за мене, исто од Будимпешта Те сакам систер.
Добив црни ортопедски кломпи и розево лакче од една другарка апотекарка, ташна од тетками, бамбус од мајками, несесерче од брат ми,... уште има не ми текнува се, ама некако секој ден добивам нешто, лошо ќе ме научат!