Добра ноќ на сите- нови и стари членки , конечно ја победив мрзата и одам да спијам (ако можам да заспијам). Ќе ве читам утре пак, се надевам дека нема да натрупате многу двојни и глупави теми (ова е добронамерно кажано). Ајде слатки соништа
знам дека е рано за добра ноќ, али јас навистина одам да спијам. за сите форумџики и познати и непознати, слатко и влажно сонувајте
Добра ноќ на сите мили форумџики. Слатки сни. Утре на Гоу и потврдувам за разговорот, на Анннни и поскаувам најубав помин со либето. На Трендафилче ќе и кажам и да си поплаче, барем ќе и олесни, ќотек никако, гревота е На сите имам да ви кажам по нешто, ама долго ќе биде Добра ноќ на сите ве гушка Кате
Добра ноќ на сите, мислам дека е време веќе. Слатки сништа. Заборавете на се што ве изнервирало и растажило денес. Утре ќе биде подобро. Еве едно за сите
Ееее се одлучив конечно да станам он Фемина. Жими се заразна е. Добра ноќ на сите и убаво да ми сонувате
мене само шо ми заврши трета смена..така да сите шо планирате уше да седите ви посакувам пријатна работа ајде добра нок ојдов ја у светот на бајките така да колешки ве позз со една многу убава песничка шо верувам дека сите ја сакатееееееее http://www.youtube.com/watch?v=jrfiwOVAwGI