Добра ноќ и од мене ...ќе се обидам некако да заспијам ако во меѓувреме не најдам друга занимација слатки сништа
Јас од возбуда неможев да заспијам досега ама морамммм утре ме чека напорен ден и ноќ Имајте убав сон
А ти од каде ја имаш купено или слегнено Симс 3....Бидејки јас ја купив со 2 цедиња ама сега незнам зошто неќе да се оклуче......
Cacy не пишувај со толку големи букви Симс 3 мојот компјутер не ја поддржува па ја играм Симс 2 апартмент лајф. Не е иста графиката ама тука некаде се... А инаку оди во категорија Слободно време таму има цела тема за Симс 3 ќе видиш се што ти треба Се извинувам за оф топик.
Јас тука ќе се одјавам, бидејќи ако не го направам тоа ќе го искршам рутерот па и модемот што ми паѓа интернетот!!! добра ви ноќ драги мои!
Јас мора да легнам, утре рано треба да си станам, па затоа пред да се одјавам, сакам да им заблагодарам на две феминки(знаат тие кои се) за подршката што ми ја дадоја и што ми ја вратија насмевката на лицето макар за миг, во овие моменти тешки за мене... Ве сакам многу! Имајте мирна ноќ и не седете до сабајле! Оззи Ејнџел Федерер...
Добра ноќ. Заминувам и јас.Ја оставам третата смена да си ја заврши работата.Се гледаме 2 смена . Имајте слатки сништа и пазете да не продолжите со првата .