добра ноќ. од мене што е доста доста е за денес а за утре со нови сили пак на форумот слатко да ми спиете и мене да ме сонувате или ај не .... добра ноќ
Девојки сакам да ви кажам дека ради форумов се претворив во некое митско биче легнувам во 4, станувам во 2.. денеска куќата ќе ја запалев за малце од што не можев да се освестам! Така да, решив да ја изгледам новата епизода на Сексот и градот и да легнувам! Добра ноќ!
Добра ноќ на сите јас се решив да станам од пред компјутеров и да одам да спијам,оти како што тргнало абер немам да се тргнам од стариот и уште жив компјутер,а утре треба рано да станам,уствари којзнае може ќе спијам до 11 ајде доста беше за денес оти почнав и лапсузи да правам,место ноќ,напишав ноч добра ноќ и имајте убави соништа
Добра ноќ... Изморена сум многу... Многу е далеку таа црква, дури на другата страна на градот е... Ве поздравувам и гушкам
добра ноќ и од мене девојки.... плејлиста балади слушалките на уши ке липам во перница ... доволно беше ... доста ве труев вечерва со тажни постови ..... Добра ноќ на сите