Кој си легнува најрано на форумов?? -Оззи Ејнџел! Затоа пак ви посакувам добра ноќ, не седете до рани утра, некој треба на школо да оди утре,а некој на работа(јас!) Убаво си поминувам со вас девојки! ве сакам сите!
Цел ден како игли да имам во половината,не можам да стојам ни седам,а уште пред компјутер сум се опкантарила.Преморена сум и одам да си легнам.Добра ноќ женишта
Лека ноќ и од мене. Одам да си легнам и да слушам Antenna 5 love songs, ако успеам да се одделам од мобилниот и од fade to black.
Изгледа останав сама на форумов ..ајде и јас да бркам работаа ..добра ноќ мили форумџики ..слатки сништа
Не ми е некако интересно тука вечерва, слабо активни ми сте... Го погледав Бандини на youtube и да кажам дека: Спојлер Господарот ќе биде многу убав ко ќе ја скрати косата уште малку! тоа ќе биде за 1 недела! и многу ќе биде смешно ко ќе се скараат со Санто, смешки... Ајде доста зборувам, да земам да гледам некој филм па да спијам! добра ноќ, ве сака сите Оззи Ејнџел Федерер
Денес повеќе читав, да си надоместам за последниве денови и има многу работи за забележување...(негативни). Сега се одјавувам, да соберам сили за утре. Добра ноќ на сите .
Ајде добра ноќ момички јас отидов да си легнам... Спојлер Си ја гушкам мојата сограѓанка Багуфче....многу ми стана мила....