Гоу само да ви каже добра ноќ додека скроз не и се поматил паметот што го нема славењето почна ајт наздравје, живи, здрави, весели, радосни слатки соништа феминки
Слабо сте активни вечерва... Нема ништо интересно, кликам рифреш 100 пати за џабе Добра ноќ, Оффи отиде да нана
Ајде и јас си легнувам. За сите што се поготвуваат да заспијат или веќе се спијат, добра ноќ. А за оние кои не сакаат да си легнат барем не сеуште еден топол поздрав.
Морам да одам, треба рано да се станува утре Поздрав и имајте убави сништа Eве ви за добра ноќ од мене убавици! http://www.youtube.com/watch?v=rPfqi3iLgTU
Добра ноќ девојки, имајте убава, пријатна, топла (може и влажна ) ноќ, убави соништа Оде Кате в кревет
Одјава од програмата за вечерва. По краткото ПП продолжуваат девојките од трета смена. Добра ноќ на сите.
Лека ви ноќ форумџики ! Отидов јас на спиење, бидејќи ако продолжам вака да се кикотам пред мониторот ќе ме носат со возот во Кочани кај дечињата помочани. Сонувајте. Единствено во соништата ни е се` достапно, бар за момент.