Ајт, легнувам јас, оти само јас и ботовиве сме, а и доста теми пополнав, ќе речите дека спамирам (шала) Добра ноќ фемина, феминки, ботови, тролови, спамери, хакери, хејтери, програмери, админки, модераторки, гости, гостинки, скриени. Sweet dreams.
иииииии етеее пак трета смена, пак не научив Рутина ми стана ова. Добра ноќ (утро веќе) на сите будни, тогаш кога ќе си легнете. Ве гушкам сите, и тие што спијат.
Добра ноќ девојки и малкуте момци Време е за спиење, го видовме хороскопот на Фемина Мечето Ушко веќе одамна спие
Добра ноќ на сите,јас се исклучувам оти вака ќе останам до сабајле,мил ми е форумов ај и утре,задутре итн... ќе се појавам :geek: добра ноќ
Добра нок утре едвај ке станам за работа.Многу ми е убаво со вас не ми се разделува.Спијте слатко и убави сништа.
во овие ладни ноќи ви праќам една прегратка за добра ноќ. да ги згрее сите вљубени, осамени, среќни и тажни. се надевам ќе ве собере сите во мојата прегратка и заедно ќе ја поминеме ноќта. заедно сме посилни и мирно сонуваме. добра ноќ драги мои и нека ве прати сладок сон