Добра ноќ феминки, убаво да сонувате и уште поубаво да се будите. Повелете дел од мојот редовен, ноќен, музички избор http://www.youtube.com/watch?v=Bf_oa4M8BpA&ob=av2e
Добра ноќ феминки, заглавив јас денес малце повеќе, но се надевам утре ќе си поспијам до покасно. Отиде времето, ајде ве и имајте слатки сништа!
доообра ноќ и од мене ... ве гушкам и јас ... редно време е да го посетам швалер ми па се лути го запоставив вечерва гледајте колку е касно .... ме вика од прееска милото креветче мое ... меѓутоа ке одам прво сок да си земам па одам во швалерај со креветот. се на се многу дрдорам вечерва па да не ги преминам границите на нормалното комуницирање со моите виртуелни пријателки и да не им станам досадна современо ке си легнам зашто станав неподнослива а саат е еден и пол и тато ме избрка од доле многу сум била бучна или не знам како ми се изрази ццц и сега пак ке му се симнам ама за пуст инает а човекот е задлабочен во некоја книга... ама ич не ме занима ке одам да му брмчам. е така. плис ве замолувам да не ми се зема постов здраво за готово и немора да е прочитан и критикуван ..ама јас осеќав потреба да го напишам и стварно штета што е многу содржаен а нема да се брои ... но фер . ајт добра ноќ на сите од една до последна земајќи ги и гоглебот и сличните на него ... без никакви исклучоци ...
е ке се се цитирам ... никој не посакува добра ноќ само јас ли секоја вечер Ајт добра ноќ ...слатки сништа за сите
Леле луѓе скапав денес на форумов, се заразив. Не можам сега а да не видам што има ново, како сте ми.... Ајде добра ви ноќ на сите, утре е нов ден, и шоубаво Понеделник аххх... бај бај Недела, ај хејт ју соу мач!
ајде и од мене женчиња доста ви е за денес баш се исцрпив или ај ке остаам некоја мисличка за утре сега за сега слатко да ми нанате бегам јас во кревет ДОБРА НОЌ
ајде добра ноќ да ви посакам затоа што ако поседам уште малку ќе треба две во едно и добра ноќ и добро утро хехеехе. Слатки и влажни сонови мили мој
Ајде и јас да си легнам. Мене ова ме чека. Добра ноќ и слатки сништа на сите што си легнуваат и што ќе си легнат после.