Добра ноќ феминки мои драги и мили Бегајте ајде во кревет, утре треба торта да матиме за Феминчето наше , и уште сабајле да и пееме хепи б'рдеј ту ју Ајт летам јас под моето тооопличко ќебенце Ве сакам сите до една , од прва до последна
Од мене добра ноќ. Не можам повеќе, утре треба да станам со петлите Останете ми добри, ви благодарам за подршката! Ве сака, Оззи Ејнџел
Добра ноќ. Капаците несвесно сами ми се затвараат. Кревете златна справо,те поздравувам Здраво Здраво
добра ноќ најпрвин му посакувам на моето ангелче , на сите феминки кој уште трачатат и на сите оние кој во моментот слатко сонуваат или хрчкаат
Хајде зови ме ночас у три - Па да ти јебем Матер Се инспирирав некако. КОј пее зло не мисли. Добра ношт драги мои мили девојки. Некако збеснав од 4 сум станата па ми фали спиење. Ај промис ај вил рид ват ју вил рите тонајт туморов. Ај сериозна сум сега. Стварно навистина озбилно Добра ви ноќ. Убави сништа. Сонувајте ме секако МЕНЕ а ако не мене љубениот љубената грујо латас кој сакате тој нека ви дојде во сон. Ве гушкат тедибеар. ТОЧКА:Две точки. ПАПА
Ајде и од мене добра ноќ на сите феминки , и на оние кои веќе легнале,на оние кои планираат и оние кои ќе седат трета смена Убава вечер на сите.
лаку ноќ од мене на ѕвездената риба и на вери со една песна одам да спијам,возбудена сум после првата вечер на форумов баш како мојот аватар http://www.youtube.com/watch?v=gSSqv59-lQc
Че седев, ама ќе паднам од столче. Добра ноќ, имајте прекрасни сни и убаво утро читањето за утре останува