Добра нок феминки мои сакам веднаш да заспијам и да не мислам на моето вечерно глупо излегување освен убавата пица што ја изедов се друго ми беше исто и помалку досадно. Лека нок спијте слатко и сонувајте.
Добра ноќ убави соништа и бај бај за крај ама ова важи за доцна во ноќта и за сега за оние што се спанковци и редовно си преспиваат
Ако не пишам добра ноќ, нема да се одлепам од компјутеров Во СДК пишав дека нешто не ми се пишува денеска и ете ко за беља, си се распишав како да не сум видела форум Вие сте криви да знаете Жени лепо спавајте и лепо сањајте! Утре нов ден, се надевам сончев, весел, разигран, љубовен и се како што треба! Добра ноќ!
Истотака и од мене добра нок драги форумџики Денес постовите што ги прочитав ми ја наполнија душата-ме развеселивте. Денес беше прекрасен ден,секако со мали исклучоци на лоши моменти и мисли. Бидете секогаш насмеани и со добри мисли. Леќа ноќ и слатки сни .
Девојки, лека ви ноќ. Хипи треба да смислува (допрва) краток дво-минутен говор за утре, за секој случај Ве бакнувам и ве сакам
Добра ноќ и од мене ... Ма да мојата че биде доста напорна ... Со олно грло , кашлање и затнат нос ... Убаво да спиете
Добра ви ноќ девојки, мене кревет зове ! Одам да се гушкам со зајко и да се дружам со Чичко Горио ( уште се мавтам со неа ) Поздрав
Добра нок феминки.... До 20часот спиев сега има да се мачам дур заспијам. За работа со тешки маки ке станам.