Мислам дека е време да го затворам денот, да ги средам мислите да ги зачувам убавите спомени од денот а да ги избришам лошите и да заминам во кревет. Добра ноќ женички ве сака карак
Почнав да зевам пред монитор Лека ноќ девојки, убаво спијте и сонувајте згодни момчиња со стомачни мускулчиња и тртлести газиња Лека ноќ
Леле како да се избркам од тука??? Како?!?!? Леле морам! Ајде лека ви ноќ. Ве сакам (еве и на прстево си напишав, да ме потсетува додека ви типкам тука ).
Aјде полека, полека и јас да се исклучувам. Имав долг и напорен ден а башка и гадно настинав Среда-среќа нешо не важи кај мене изгледа
Сите си легнавте, па сега морам и јас.. Ех, а воопшто не ми се спие. Патам од несоница Ајде ќе одам барем да се обидам ако ништо друго
Добра ноќ девојчиња. Не дека ми се спие, ама утре пред 8 будилниците од соседната соба ќе викаат „мамоооооооооооо“! Па ако си легнам со време ќе биде поподносливо
Добра ноќ и од мене. Не ми се спие ама мора да си легнам зашто треба да станам во 4 дека патувам за Скопје сабајле
Добра ноќ драги мои феминки, со тешко срце ве напушам, ама морам да си легнам иако не сакам (со сила бре ќе спијам) Утре ќе се сликам за возачка , па морам да легнам да не излезам како авет (сениште) на сликата па по грешка да ме стават во албум за Животинско Царство Поздравче http://www.youtube.com/watch?v=-6W_AQnC ... re=related