Ај добра ноќ на сите, убаво спијте. Се разочарав што се разочарав од Идолов, па ќе си легнам. Добра ноќ!
Со сила се подготвувам за хоризонтална зен позиција, иако дечките ме ставија ерективно со муабетот во вертикално одлична позиција, да ги употребам фразите на Викса. Се тркалам од смеење, ама буквално, и стомачни вежби не ми се потребни денес. Смеејќи се, се тркалам со неколку пута колут напред, полека, кон дувлото мое со екстремно удобни и миризливи перници и јоргани. Лека ноќ девојки, лепо спавајте, уште по - лепо сањајте
Добра ви ноќ феминки За денес е доволно, со утрото доаѓаат и новите предизвици, одморете добро, па соочете се со нив
Добра ноќ, одам да поспијам на дожденцево, чуствувам тешко ќе е станувањето сабајле. Во меѓувреме ќе го сонувам мојот посакувачки орман
Колку сакам да останам уште малку со вас но несмеам да заглавувам до покасно бидејки станувањето насабајле за работа ми е многу тешко. Добра нок имајте убави сништа.
Лека ноќ другарчиња, мечето Ушко е веќе на перница, ме чека да го гушнам. Утре ќе го надоместам пропуштеното.
Не знам како ќе ги одлепам очите утре за на работа,а уште ми се седи со вас. ЛЕКА НОЌ ви посакувам, убаво да спиете и среќни да ја почнете оваа работна недела од вторник
Добра ноќ девојки, толку од мене, секое делче од телото ме боли, па најубaво да си легнам, да наполнам батериите за напорниот ден утре(и тоа како ќе биде напорен )