Добра ви ноќ мои драги феминки, добра ноќ и на моите најмили денес денот ме тера на љубов а мојата љубов не е до мене
Најдобрата порака за денес. И онака ништо не ми одеше од рака. Затоа ќе ја послушам одам лево. А лево ми е креветчето убаво, кое како да ме повикува. Гуд најт лејдис
Многу ми е убаво дружењето со вас ама мора сама да се убедам да легнам и спијам,денес за работа нема да сум способна.Добра нок имајте убави сништа и мирна нок.
Феминки, ќе ви посакам лека ноќ за брзо... сила ќе ми треба утре. Вие бидете умни, убави, весели... и бидете наспани. Важно е ! У Ла-Ла
И конечно - добра ноќ. Си легнувам денес во некое си понормално време, задоволна и среќна. Се смеам без причина. Исполнета сум. Малите нешта ме прават задоволна Се одјавувам со ова. http://www.youtube.com/watch?v=ZSM3w1v-A_Y Ако постои совршенство на планетава, тогаш тоа се овие 3 минути и 9 секунди... Имајте пријатна вечер тие што ќе го почувате форумов уште малку
Еми, му дојде крај на денов. Феминчиња што планирате да си ги гушкате перниците вечерва, лека ви ноќ и убаво да сонувате. Хипи ќе дежура вечерва, мора да се учи :geek: