Сакам да кажам... за да не заспијам на тастатурава морам да се одјавам и да ве напуштам зашто очите ми се буквално како горната слика со том добра ноќ феминкии
добра ноќ,заспаа облаците над мојата куќа,ветерот стивна,па одам во длабок сон под моето меко ќебенце,но без мојот најсакан
добра ноќ феминки, сонувајте слатко, не му ја мислете многу многу на сите, оставете ги да живеат со нивните проблеми и глави, она што ве измачува оставете го во оваа ладна темна ноќ, нека биде таму засекогаш, а вие слатко сонувајте го она што ве прави среќни, топлете се под ќебенце и помислете дека некој друг во соседната соба ви мисли само најдобро (вашите родители)!
Добра ноќ феминки мои...отидов да читнам малце и да спијам,ме надвладува сонот постепено. Имајте убава ноќ и слатки сништа
векје пола саат си викам сама на себе дека ке одам да спијам...ама никако да се мрднам ме мрзе ама сеа стварно ке одам...утре треба рано да станам за на факултет ај добра нокј на сите слатки сништа
Ајде, гасам компјутер, се решив готово. Досадата ќе ја убивам со спиење, а не со ќоравење пред компјутер. Добра ноќ од мене на сите будни јас си одам во топлото креветче... http://www.youtube.com/watch?v=fPYB8uuy ... detailpage
едно филмче не ќе ми дојде лошо, башка утре не се учи Спојлер у школо де, за дома не одговарам добра ноќ и убави сништа