Добра ноќ на сите,отидов јас на спиење.Доста е за денес со глупости,Утре ме чека ден исполнет со обврски.чаааооооооооооооо
Хочу на сите да ви пожељам слатки сништа многу убавко да спиете да сонувате убави работи и поздрав најголем до Госпожааа Касаповааааааа.....
Уште некој минут и идам да си го легнам креветот ми мој најубав и да си ја гушнам перницата ... И сакам вечерва да сонувам нешто убаво ... Сакам нешо со ѕвезди месечини ... Тигрови лавови .. Небитно битно убаво да е и да се наспијам ко идиот
Добра нок конечно решив да си легнам.Одамна не сум ви посакувала добра нок се приметувам ме има повеке насабајле со утринското кафе.Нешто оваа вечер почнав да тупам-досадувам. Ве сакам имајте мирна нок и сонувајте убави нешта.
аууу,,,работи на случајот тогаш...мора да се легне нешто.... ..пред 4 саат..иначе подочњаци утре до брада
Па феминки јас уште сега ќе ви посакам добра ноќ,зашто до после можно е да не се вклучам зависи со што ќе се зафатам Ајде драги феминки убаво да спиете и што сакате тоа да сонувате
Идам да си ја гушнам перницата ко шо би кажала мојата симпатија ... Идам да се одморам од денешниов убав ден... Идам да мечтаам за уште поубави денови... Идам да оставарам малку контакт со универзумот ни наш... ИдАМ да заборавам на негативната енергија што проба денот да ми го разурне . АМА не и дадов И со се ова ви поскаувам и вам леканоќ и убави сништа
http://www.youtube.com/watch?v=z4PKzz81m5c Спијте во љубов, а не во темно синило. Речиси синило. Тој тоа знае најелегично да го отсвири!