Лека ноќ и од мене на сите што се на форумот и уште не спијат.. јас заминав после долгиот напорен ден а ме чека и исто толку напорна недела..Утре понеделник , убав ден на сите ! Гушки за лека ноќ
Ај добра ноќ, не ми е добро...почна глава да ме боли и така! Утре треба рано да станам, а којзнае како ќе успеам..не е арно да пиеш после долго време непиење.
Сакам да ви посакам добра ноќ многу ми е убаво со вас феминки мои ама нешто очи ми се затвараат сега се вратив од кафана пивнав една чаша црвено вино и изгледа притисокот ми падна и ме тера на спиење,а за чудо имам инспирација за пишување.Ве сакам и имам желба да ве дружам но не можам.Ве сакам. Добра нок.
Добра ноќ на сите, спијте убаво, и зае*ете го петелот утре, станете порано Еве една релаксирачка песна, кој ќе ја слушне нема да зажали http://www.youtube.com/watch?v=E-lA9T1UYs8
Ова спиењето е баш трошење на време, без врска. Така ти тече времето... Ама па секако повеќе часови одат за пред компјутер... Па подобро да се спие, сепак. А зошто место спиење не е програмирано да лежиме на еден мек душек со многу перници и највкусните јадења не никнуваат од сите страни? Внесените маснотии не се рачунааат никако, се одмараме и енергија може да полнеме со лежење, јадење и пиење! Само предлагам... Ајде добра ноќ и влажни сништа