кога бев помала баба ми ми велеше...да си спиеш како јагненце да се гоиш како прасенце (или нешто така ) епа мили мои феминки ајде и вие исто по оваа теорија да се одморите асално...утре не чека ново сончево утро
Добра ноќ до сите што мислат да си легнуваат зошто мене фејсбукот ќе ме докрајчи. Ме мрзи да одам на спиење
Или мене ми се спие, или Фемина се трансформирала у жута. Се ми е жуто. Ај подобро да си легнам. Ваљда ќе заспијам. Лека ноќ.
Ајде добра ноќ и од мене. Помина денов! Долго го чекав, зошто знаев дека ќе е безвезен и беше стварно... Ама летна брзо!
Долг ден беше ова, па затоа ми треба добро спиење Станав порано - и сега еве порано ќе си легнам, конечно. Додека го пишувам постов се прозевам полека, но сигурно дремката ме повикува... утре повторно забава на форумот. Јас ви посакувам Добра ноќ феминки и слатки сништа! А сите што не можат да заспијат(пред малку го имав истиов проблем) еве нешто за нив.
Добра ноќ Склопи ги очите, во темнината најди ја светлината на месечината за да ти ги осветли соништата и во нив да ги пронајдеш оние за кои утре вреди да се разбудиш. ...