Мурат освен себеси никој друг не сака па ни сопсвените деца.Ќерка му страда он гледа да ја искористи против Неслихан.
Серијава се подобра станува со тек на време. Една од најдобрите што ја давале кај нас е во последно време. Многу квалитетни глумци се Мурат и Неслихан, а и Дамла одлично глуми. Не секој би можел да долови толкаво ниво на одвратност како Дамла и Мурат.
Мурат е егоистичен и себичен, воден од нагони да искористува жени и да си го гледа сопствениот ќеф, не сожалувајки ја дури ни сопствената ќерка. Реален лик, кој се среќава и во реалниот живот, ама жените не се свесни се дури не се вплеткаат во неговата пајакова мрежа.
Дај нешто кажете за понатаму Серијата е О ПА СНА!!! Многу сакам што веднаш се дознаваат работите не како сите други во последната епизода
Серијава е добра поука дека од женет маж нема ништо освен што ќе бидете втора жена и ќе Ве батали во прва ситуација, свестете се со време, супер серија, мене ми се допадна.
ДАЛИ Е ОВА МОЖНО? Спојлер: мажот што ќе биде со неслихан на крај Детективот/полицаецот што сега ги испитува овие(нели за ,,смртта,, на Дамла)ќе биде со Неслихан на крајот. Не ни помислив дека би можел да биде тој.
Спојлер Дамла умре, како тоа? Јас застанав кога Дамла почна со братот на Неслихан, натаму не сум гледала. Со што ја уценува Дамла мајка и на Неслихан?
Значи каква интуиција имам. Јас уште кога го видов реков да не биде на крајот овој со Неслихан. Пошто зборуваше за бракот дека бил воено поле хахах и така ми дојде на мисла.
Кога ја гледав серијата и јас знаев дека ќе бидат пар Неслихан и инспекторот, ептен си одговараат физички, ко близнаци се, ама и душа од човек е Атила, ептен ќе и помага на Неслихан Спојлер Ама претходно Неслихан ќе биде во формален брак со друг човек, ќе се појави наскоро нов лик.
Спојлер Ќе се запознаат со Неслихан на една забава под маски, во истата вечер ќе ја запознае и Дамла тој човек, ќе се вика Појраз, ќе се плетка со Дамла прво, ама ќе ја засака Неслихан и ќе се венчаат за да и помогне да си ги врати децата од Мурат, ама малку психопат ќе излезе на крај.
Значи буквално од првиот момент кога се појави инспекторот, знаев дека е човекот на Неслихан. И многу повеќе си одговарат отколку со ,,Зет-домазет,,