Само мене ми оди на живци "газдичево" н Неслихан во она биртивчето? Одвратна особа, посакувам сите такви да цркнат во најлоши услови
Нехир колку и се занесува на Неслихан...гените на Мурат, па и на Шакика, ептен доаѓаат до израз кај девојчево. Неслихан се убива од работа, од сите страни грижи и проблеми, а ќерка и не можела да каже оти мајка и работи како кенлерка. Каков е овој гаден и одвратен лик Мурат, ќе гази преку лешеви за да ги оствари своите психопатски амбиции.
Нехир е тотално непотребен лик. Понашањето ѝ е бетер од на Бату. Не знам како мислат дека е ок во серии да има иритантни и разгалени детски ликови. Не е. Мило ми е што Мелис не останува. Безвезе лик.
Кажав на моите дома.... Ако приметат дека ќерка ми наликува на нехир во однесувањето слободно да ми рокнат секира по глава.
И јас не гледав вчера некој нека пише што се посебно случи вчера? Кој го претепа Мурат? Луѓе на Порјаз или таткото на Мелис или некој други?
Таткото на Мелис т.с луѓе на таткото на Мелис го претепа Мурат.На суд ќе му го доделат старателството на Мурат Неслихан ќе му рече на Појраз да се венчаат што поскоро зошто сака да ги врати децата назаз.Дамла ќе направи днк и ќе излезе дека Појраз е таткото на бебето.Мурат пак ќе и се закани на Дамла за убиството на Корај дека ќе оди во полиција и се ќе каже и да му ја врати куќата па Дамла почна да се пакува.