Колку ми е жал кога Дамла раскажува како ја тепале, а само сака да биде сакана Па и овој Мурат во наредната епизода ќе ја малтретира. Многу ја жалам.
Тука веќе психологија е во прашање. Израснала во таква средина, си носи трауми и тоа ја претворило во таква личност. Како и да е, не сакав да ја оправдувам. Жал ми е за неа, воедно ја обожавам бидејќи премногу добро глуми и во претходниите нејзини серии.
Секако Како медицинско лице, доста знам за психологијата кај човекот. Невер мајнд, Дамла е мој фаворит. Ти имај си твој. Поздрав
Во 20 минути се реши се... хаха како тој сметководителот веднаш го издаде Мурат, па нели Мурат беше ослободен од се? И децата како го прифатија Атила за татко преку ноќи? А Дамла магично си призна сама одеднаш за Кореј.. зошто толку се брзале да ја завршат серијава? Ваљда немала голем рејтинг
Искрено ми беше многу поинтересна се до прободувањето на Дамла. Мислам дека тогаш требаше да заврши - Дамла да умре, а Мурат да оди во затвор. Понатаму се изгуби смислата. Поентата беше да се прикаже опсесијата на Дамла кон Мурат, а не желбата за богатство. Дамла не сакаше пари, ама во вториот дел некако се се вртеше околу одмазда кон Неслихан. Најјака на крај ми беше Шаика кога му рече на Мурат, подобро ќе беше да почекаше да умрам за да наследиш се, ама тебе ти се брзаше И Балкан кога за две секунди го наклевети Мурат, кој му беше најблизок партнер цела серија