Мислам дека не е тој оти тој е далеку поубав, башка мислам тој беше со кафена коса и брада но ств личат, овај ќе да е неговиот лош брат
Таман е насловот и баш е за Неслихан, нели во текот на серијата и сама споменуваше дека само сакала да направи добрина а всушност и се уништи животот. Уф Дамла ептен јак психо беше и ептен добро улогата ја одглуми Сера Кутлубеј Не е толку грд Мурат колку што има грд нос и помала му е горната усна во однос на долната, инаку навистина има тело гром, вистински маж е, мене убав ми беше само кога превртуваше со очи и се смееше цинично Да и пари сака Дамла, ама натаму ќе видиш дека уствари и треба повеќе љубов и внимание кои никогаш ги немала, од Мурат доби внимание, ја одбрани од физичкото малтретирање на чичко и, па му се пикна под кожа, ама и двајцата се виновни што почнаа забранета врска. Не е истиот глумец, тој снима сега во друга серија, Шербет од брусница се вика серијата.
Да, жена му Ханде и сестра и Бенсу ми се преубави. Инаку глумецов во Србија овие што ги преведуваат сериите го викаат Гаргамел, се пресмеав кога видов, бидејќи навистина малку потсетува на Гаргамел
Да, глумеше во преубава една серија во која таму го нарекувале Гаргамел, па од таму излезе nickname-от
Ќе примети како се вртка околу куќата кај што е оваа сместена и ќе ги види како се бакнуваат. Спојлер: Неслихан после Дамла ќе биде газдарица на големата куќа а Неслихан ќе виси да гледа од надвор преку прозор
Мило ми е шо гледам и некои постари попознати актери во серијава (корај-нико од зет домазет и шаика-мајката на ферхунде од кога лисјата паѓаат)
Покрај во Дила глумеше и во долина на волците. Ебру Алендар. Тогаш беше помлада и преубава глумица. Според мене. Сега некако остарела, ама пак е убава. Во споредба со швалерката е бомба. Швалерката во Суровиот Истснбул не беше којзнае што убава. Сестра и беше поубава. Сега со корекции е малце разубавена. Мене лично со црна коса повеќе ми се допаѓа.
Серијава уште од најавата се гледаше дека ќе биде топ Инаку, швалерката ја обожавам Сопругата некако не ја сакам, и од претходните серии во кои глумела Ама мајка и, исто ми е врв, повозрасна жена со став
Мурат не ми е убав, оваа жена му е многу наивна и добра и ја искористуваат како сакаат. Каков ќе биде крајот на серијата?