Леле Мурат, одвратен лик. Цела фирма му ја дале да раководи, уште не му е доста. Жена му не ја дава на друг, за Корај збеснува, а тој да си ебе настрана може. Лигле.
Стварно, кога уште неа ја опкриви за тоа, си помислив wtf? Aма кога рече дека се чувствувал ко инсект, покрај жена му и мајка и, ми падна жал. Стварно така беше
Се сложувам. Но со ова што и го направи на Неслихан не е ништо подобар од она што тие биле спрема него. Како беше она: Нападот е најдобра одбрана
Синан полубрат и е на Неслихан? Дека мајка и рече го прифатив дури и Синан за да ни опстои бракот, а таа и рече молчи и Синан е тука да не слушне.
Па донекаде имаше право Мурат, Шаика сака да си игра со луѓето како со кукли, а бидејќи Синан е синот на љубовницата на неговиот татко (мажот на Шаика и татко и на Неслихан), не верувам дека е нешто многу поразлично, освен шо малку повеќе го разгалува бидејќи му е во закрила. Плус за да му се одмазди на Мурат.
Не би рекла. Го прифатила Синан ко син. Инаку ни образование во странство, ни место во фирма ќе му дадеше. Мурат е таков гад што заслужува и полош третман од оној на Шаика. Нема оправдување за неверство.
Не сакав да го гледам филмов, ама ќе продолжам затоа што баш ме интересира дали има таков вид на дно кое Мурат нема да го пробуши
Толку гаден и одвратен лик е Мурат, како по изглед, така и по карактер. Ќе гази и преку лешеви, за да ги реализира своите болни амбиции. Ама и психопаткава Дамла, му е ептен погодена по карактер. Во право е Неслихан дека тие двајца гадови се заслужуваат еден со друг.
Серијава ми е пример зошто на маж не му се верува никогаш 100%... Вакви и во околината колку ги има, не само по серии. Дај му на маж функција и пари, да му ја видиш верноста.
Само мене ли ми е жал за ова што и се случува на Дамла? Овој као ја сакаше, а сега не сака ни да ја погледне