Dali znae nekoj sto se slucuva so novata devojka sto se pojavi, sosetkata na Ali, Ezo mislam se vikase? Kakva vrska kje ima so Ali?
Spoiler uste nekoja epizoda ke e ima , nema da ima nisto pomegju nea i ali ke se druzat taa bolna e mislam
The good doctor e ushte podobra ama Ali dobro glumi, za nego ja gledam i ovaa verzija iako ne sum po turskive serii.
Алии многуу по убавоо глумии од колку оној Шон ли беше нз повеќе изгледа како слеп од колку со аутизам
Oхх, нее Фреди Хајмор е преталентиран глумец, што го глуми Шон. Како добро го доловува ликот на Шонн, глумата му е без грешка.
Aj neka spodeli nekoj dali i kako kje se smirat Ali i Nazli, i sto se slucuva so ova "natprevaruvanje" na Ali i Ferman vekje nekolku epp samo toa se desva
Со ова не можам да се сложам, работите почнаа да се вртат во круг, многу актери си заминаа, серијата стана предосадна, одвај ја догледав 4та сезона и прекинав Овде барем се си е како што треба, приказната убаво си оди и ако си замине некој актер, направат добра приказна од тоа што влијае врз сите, а не чао чао и готово, заборавен ликот И некако амбиентот, самата серија ми се потопли и подобри А тоа за актерите кои ги глумат Шон и Али, нема зборови, и двајцата се одлични
Интересна ми е серијава, ја пратам, ама досадна ми е понекогаш, посебно за Али многу ми е жал што е во таква состојба, ама на лик е симпатичен многу си одговараат со назли.