Spoiler Па јас гледав некоја епизода на турски и сфатив дека Демир ќе го нема, ќе остави некое писмо и ќе ја напушти болницата мислам, дури и Аџејла ќе ја напушти, изгледа ќе работи во фирмата од татко му и нема да биди доктор повеќе, нема ни да се појави повеќе баш и последната епизода ја имам гледано и тој не е таму, Аџејла ќе биди сингл.
Spoiler Деновиве ги гледав последните неколку епизоди од серијава,да ќе остане вуслат до крај,но колку што разбрав во добри односи со Али ќе бидат и нема да биде многу проблематична
Spoiler: Али и Назли Веќе се смирени. Се смирија откако тој ќе се разбуди од кома по шокот заради смртта на др. Адил. Ќе бидат заедно до крај, ќе се земат и ќе имаат дете. Не ми се допадна како заврши серијата, иако заврши среќно
Spoiler Да го изгледав и јас крајот и неколкуте епизоди пред,убаво е што среќно заврши но како да ми фалеше нешто ама незнам што
Колку е одвратен овој новиот доктор, ем додека сите зборуваат јаде, ем мљацка со устата, одвратно и грозно.. А зема и собираше трошки од масата што му паѓало и тоа го јадеше..
Spoiler докторот ќе биде одвратен. Само кон крајот на серијата така ќе биде ок малку. Ќе биде со Ѓулин Др. Ферман ќе оперира со другата рака. Сега за брзо ќе го оперираат Дорук, затоа што има куршум во главата. Не знам што те интересира друго, прашај.