Ајдееееее... пцуење, среден прст, бла бла- е сега јас лоша девојка испаднав! Стварно е малку ограничена темава. Да не бидам оф топик, Добрите девојки не пушат по улица, не јадат со отворена уста и не се тепаат(е ова стварно не личи за женско).
навистина темата е ограничена.добри девојќи се оние кои знаат да уживаат,да се забавуваат, и кога љубат да имаат свое јас и да не се понижуваат.да знаат да ја искористат секоја дадена прилка.да играат,да откачат а притоа да не изгледаат лесни.
Не носат минич за да им се виде задникот.. Не се пијанчат Не пушат цигари.. Ааа за пцуење немора да биде правило Јас дури и од навика многупати
Дефинитивно не се тепаат,бидејќи кај не и личи на женско тоа туку има и многу други начини на решавање на конфликти.Сепак женски сме па валда ке се разбереме ако кажам дека има доста тактики со кои можеш некој да ,,онеспособиш,, (ама се изјаснив )
-не пијат без граница -не пцујат во јавност (во себе сите знаеме да опцуеме) -не прават скандали -избираат со кого ќе бидат во врска (а не со кој ќе се понуди)
Не пцујат ко да нема утре. Не започнуваат тепачки. Не пушат, а со тоа оди и не потпаѓаат под туѓо влијание. Културни се. За мене ова се некои од најважните работи според кои сакам да се водам и да бидам добра девојка тоест вистинска дама
Добрите девојки одат во рајот , а лошите каде ќе посакаат 1.Добрите девојки не ја драпаат интимата во јавност. 2.Не вадат цуфки во друштво и не прдат гласно.
Не се дволични и не прават разни глупиости позади грб.За пцуењето на секого може да му излета но секако до одредени граници Не се пијанчат по дискотеки и драпаат со секој што ке стигнат