1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добри девојки ( Good girls )

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од buba4e89, 28 ноември 2022.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.101
    Good girls е американска криминалистичка серија (драма) која започнува да се снима во Февруари 2018 година па се до Јули оваа година.

Серијата има 4 сезони, од кои требаше да има и петта сезона но за жал нема да се снима. Дејството е насочено кон трите другарки Бет,Ени и Руби кога решаваат да го одграбат маркетот во кој работи Ени како касиерка.

Сѐ ќе се промени кога ќе сфатат дека украдените пари од маркетот припаѓаат на ганстерот Рио и на кој ќе треба да му ги вратат… E217FBFF-7DB8-42ED-AF7C-CEA43DEE3B82.jpeg

Имено, многу инсерти ми излегуваа на Тикток за серијава и решив да ја почнам. Сега сум до втора сезона стигната, првата беше супер, втората малку го тупат, но многу е превртлива целата приказна…

Дали некоја ја гледа?
    Многу ми се допаѓа Рио ( Мени Монтана :lol: ) но некако не ми се компактабилни со Кристина (Бет) ко пар во серијата.
    Нешто се шушка дека поради несоработување меѓу Кристина и Мени петтата сезона е откажана.

На @ceci11 му/ѝ се допаѓа ова.