Форумџики мои, јас сум станата од рани зори, ама еве дури сега ја отварам темава. И пошто се‘ уште не дошло пладне, јас ќе си земам за слобода да ви посакам ДОБРО УТРО!
Гуд морнин еврибади - семки јади!!! Јас сум од 6 на нозе, да се "дотерам" за полагање, па нека биде што ке биде, вас не ве губам Ве сакам феминчиња!
Добро нека ви е утрово Феминки Си станав јас фино наспана, си појадував и правац ---> компјутер И денес станав на десна нога, па ви го посакувам истото и на вас
Ве поздравувам со песнава форумџики, ритамот е баш совршен за квалитетно започнување со денот. Препуштете се на убавата мелодија и уживајте Имајте убав ден, полн со интересни случки и предизвици Ве сака вашата ФБИ http://www.youtube.com/watch?v=vt9Q3fWVfQc
Добро утро на сите феминки имајте преубав ден , искористете го за прошетка низ вачиот град, соберете малце од позитивната енергија која бесплатно ви ја нуди сонцето
Добро нека ви е утрото на сите сакам се што е околу мене, уживам , пеам по канцеларија, се спремам за работа а уште повеќе ја чекам паузата
добро утро и од мене, најверојатно за мене нема да биде добро, пусти пмс ме малтретретира до крајност али барем вие уживајте во прекрасното сончево утро