Утро. Добро утро. Понеделник. Добар понеделник. Кафе? Ма какво кафе, какви бакрачи. Бујрум, кој е за по едно ракииче???!!!
Добро утро на сите феминки! Баба Марта Брзала, Мартеници Врзала... Знам, дека вие не празнувате Баба Марта, но јас ви посакувам да сте румени и насмејани, бели и црвени живи и здрави. Плодородна година да имате со многу успехи и нека пролета да ви донесе големата љубов!
Добро утро и од мене Имајте убав и пријатен ден. Сите идиоти помножете ги со 0 и не дозволувајте да ве изнервираат! Ќе замарам уште некое време на Фемина, што да се прави. Јас мислам дека во 8,30 се чекам со другарките, ама договорот бил за во 9,30.
Добро утро, добар ден, бидете живи и здрави ко дрен! Баба Марта рокс! Ги избркавме мачките, ај сега да се потресеме. Шејк јор ес бејби! И да :up: Е лута си е Мартичка, нека е жива и здрава! Секако, и правична! Амин.
DOBRO DA BIDI I DENESNOTO UTRO I DENESNIOT DEN A BOGAMI I VECERTA DRAGI FEMINKI BIDETE VESELI NASMEANI I SO POZITIVNA ENERGIJA
Добро утро на сите феминки Денес сум во особено добро расположение . Мама вчера пристигна од Бугарија. Ни дојде на гости за 1 месец да не помага за бебечето. и ми е такво убо и спокојно...
Хо хо хо... доообро утричко, мили женички. Имајте убаво утро пријатен ден. Се читаме вечер. ^^ И посакувам добредојде на мама од Бугарија и убав поседок во Македонииштево наше!
доброутро и од мене феминки ти благодариме што се грижиш за нас Мерлин Монро со витаминчиња добредојде за мама од Бугарија пријатен престој во нашава мала но убавка Македонија