Фала ви, многу сте мили... Вајда ќе одиме на доктор после 13 сатот. Ми потече малце вода, може време да е да ставам мама
Добро утро првин на сите кој се на фемина имајте пријатен ден а да идеш на доктор па водењачето е пукнатооооооооооооооо може ке се цедиш и цел ден но јави се на доктор
Добро јутро моја вољенаааа, дал те ико воли као ја??? Добро јутро пијанице! Не знам зошто... ама кога ќе ја видам темава ми текнува на овие два Шабан Шаулич- рефрена! Одамна имам мотиви да ги публикувам тума, па сега еве и на дело Добро утро, на сите феминки! На оние плавушите, но и на оние бринетите, а богами и на смеѓите. На оние гопоѓите, но и на госпоѓиците. На оние слабичките, но и на оние полничките. ..........итн итн Нека ви почне денот со оптимизам, да имате убави мотиви за пишување по форумчево. Имате срдечен поздрав од ФБИ
Добро јутро,добри људи! Ај нека ви помине денот добро,не се депресирајте заради времето! Уживајте во секој ден од животот! Се ќе биде подобро! Kisses! Еве и по едно кафенце ви праќам:
Добро утро на сите и убав помин на единствениот работен ден на кој му се радуваме Еве нешто убаво за почеток на денот
Добро утро и од мене на сите феминки!!! Со лесно нека ти е!!! Да имаш најлесен пораѓај! И да, добредојде на твојата мама во Мк
Иц а Битлс морниииин. Море иц а Битлс деееееј!!! Гуд Битлс морнин и гуд Битлс деј! http://www.youtube.com/watch?v=ed_2W_KO_zI
Добро утро. Смејте се како што сонцето се смее. Земете тоа столиците од дома и направете си лежалка на тераса, изматете си нес и уживајте.
добро утро девојки,денеска сум во супер расположение за 1 година сум постара,можеби ке сум попаметна сега којзнае после ке поставам слика од тортата,да си поткасните поздрав
Добро утроооо!!! Прекрасен ден, барем така ми изгледа! Се надевм сите ќу уживате во убавото време и ќе имате убав ден! Повелете кој е за кафенце!
Добро нека е и од мене!!! Искрено кај мене е подобро од пред 2 ипол часа, е сега го сакам утрово....откако успеав да се енергетизирам и да соберам доволно сили, за да се справувам со случките кои ќе се појават во текот на денот Па јас би ве почастила со кафе, чајни колачиња и модни магазини. Совршен почеток на утрото, зарем не ??