Добро УТРО девојки имајте убаво утро...Јас одам денес прв пат да возам,па посакајте ми среќа малкѕ ми е страв ама малку...
епа добро утро и од мене, значи колку ми е баво кога ќе ме разбуди некој сончев зрак што ми влегува преку прозорец, уф потоа имам енергија за цел ден
ДОБРО УТРО НА СИТЕ ИМАЈТЕ ПРЕУБАВ ДЕН јас малце касно пишувам, а станата сум од 7, ама сега најдов време
Mоето утро е пладне, како по обичај. Па нека ви е добро утро на сите вие што сте спанки како мене и што секое утро изгледате како од рекламата за Нескафе - разбуди се.
Добро утро феминки мои ова утро ми е убаво се чуствувам наспано,не ме боли многу грбот,расположена сум.На сите ви посакувам убав ден и да сте весели и расположени. Ве сакам и некои денови кога не ве читам ми недостасувате.
Добро утро на сите. Јас како по обичај ич не сум наспана, очиве ги осеќам како бумбари да ми се. А уште еден заебан работен ден е пред мене.
Еве ви од мене една песна за добро утро. Нака пукнат душманите !!! http://www.youtube.com/watch?v=KgShWrEkq2s
Добро утро на сите денес ке се дружам со вас повеке.На работа сум но канцеларијата ја реновират,преправаат нешто,па сега сум во помошна просторија и така си имам оправдување за не работење. Убав ден на сите драги мои.
Добро утро на сите мои феминчиња......убав ден уште малку и добар ден станата од 6 и 30 али некако ми избега денот низ прстињата леле ....имајте убав ден