Добро утро имајте убав ден.Почнувам со работа.Денес нема да имаа пензии,малку ми спласна расположението.
Добро Утро на сите , ми мириса дека ќе биде убав сончев ден ....леле ама сум ранобудна во 10:00 да се станувало
Добро утро и од Водолијата и имајте најсреќен ден. Убав ден 07.07 нели ? Аххх мислев да не пијам утрово кафе ми штети на сегашната состојба ( знаете оној период од месецот кој повеќето девојќи не го сакаат) али кај нема да се напијам покрај ваквите прекрасни шолји кафенце? Ма ќе пијам бе па ако сака нека боли, ќе боли и ќе преболи Уште еднаш уживајте во убавиот сончев ден Отидов јас да варам кафе
Добро утро карак, еве и јас штотуку си направив фрапе ( ладно нес матено како што го викаш) па можеме да го пиеме во друштво
Добро утро женски. Уф колку е пријатно утрово. Ме потсеќа на онаа рекламана ..........ииии блумнете Повелете едно убаво турско кафенце за убавово утро
Добро Утро Драги Феминки- за убав и прекрасен ден не заборавајте да ја понесете и насмевката со вас,каде и да одите
Добро утро Македонијо! Добро утро мое мило Скопје, добро утро Фемина! Со очи широко ококорени ве поздравувам , и се спремам да одам кај баба да правиме кифлички. Па на шопинг, да си го олеснам малку џебот, па на првоавгустовски романтики (по можност на дожд, се надевам нема да мора да го изведувам дождовниот танц). Ве сакам сите и ве гушкам најпосабајлечки!
Добро утро жени! Се надевам дека утрото ви е поубаво од моето, зошто очи не можам да одлепам, па и 100 кафиња да испијам! Вчера ме фати некоја несоница, со години не ми се случило тоа. Ви посакувам убав прв ден од новиов месец!
Добро утро драги мои феминки ! ајде на кафе подготвено со многу љубов Нека овај ден ви е подобар од вчерашниот искористете го максимално . Ве сакам.