Добро утро феминки Имајте убав ден (иако малку разлигавено е надвор) и ова утро сум расположена за частење кафе, ајде, сите кај мене
добро утро и пријатен ден денес е убав ден за остварување на вашите цели затоа исполнете барем една од нив ВЕ САКАМ СИТЕ ФЕМИНКИ чаос
Феминки драги, добро ви утро (иако за мене почна пред час-два). Јас го довршив моето и планирам да одам по уште едно. Сакате?
Може за мене Ја испив едно, сум за уште едно, би си направила сама, да не те мачам ама немам дома млеко
вака сакам да го започнете денот и цел ден да ви биде вака затоа од се срце добро утро во овој сончев ден
Мене веќе одамна не ми е утро, ама хипи, што ми направи со ова кафињава да знаеш! Сега ќе одам да си направам едно, ама немам алат да го наџиџам волку како твоиве
ова кафево, да ти е жал да го пиеш леле ми текна на нешто добро јутро моја вољена, дал те ико воли као ја! добро јутро моја вољенааааааа неволи те никоооо каоооооо јаааааа!!!! http://www.youtube.com/watch?v=72VhnWBgXq0 хахахахаах!!! песнава е врв, спотот е врв, ефектите во спотот, феномен
Еве за тебе и за мене специјално. И јас сакам покрај езеро да си го пијам, ама ќе почекам Мојт Кадмо?