И од мене добро утро. Бидете ми денес весели и расположени, 1 декември е па приредете му убав пречек на месецов - со насмевка.
Добро утро на сите! Јас денес многу рано сатнав Не оти сакав него иам писмена,па барам на интернет. П.С.Ако може некој да ми каже нешто за романот ,,злосторство и казна".Го прочитав некаде до 100 старница ама сеуште неможам добор да го разберам.Каков е тој човек Раскољников незнам
Добро утро феминки, ви посакувам убаво почетно-викендско утро! Сакав само да ве поздравам - имам мал билион материјал за учење, го допивам кафето и се фаќам за книжулето.
Добро утро првпат ова утро не ми беше ладно.Дома го испив утринското кафе ,а сега и на работа се канам да пијам. Да имаме убав ден.
Добро утро феминки! Денов го започнувам со топло чајче да се згреам малку,надвор е многууу ладно. Ги поздравувам сите што станале рано, нека ви е наздравје кафенцето или чајчето па да се фатиме за работа
Добро утро фемини и феминки имате поздрав и од мојот затнат нос, воспалени синуси и грло кои се борат на работното место, ех колку сакам да сум си дома со кутрето мое најубаво, топло чајче и печено јаболко
Добро утро мили .. Добри? Јас воопшто не сум Главата не си ја осеќам,ми тежи .. ке полудам! Немам сила ни да ги соблечам пижамкиве и да тркнам до продавница по леб
Добро утро џенски. Како сте? Јас се чувствувам супер, не е ова како сите утра. Макар што вежбам за тест.
Ај и од мене добро утро! Денес јас станав со кокошките и сега не ми се спие па си листам по форумов Како и да е,вие убаво наспијте се! По утрото денот се познава па затоа имајте убаво утро и убав ден!!! http://www.learnthailanguage.org/wp-con ... rning5.gif