добро утро феминки уште не расонета, седнав да си го проверам меилот нели да видам нешто ако ми стигнало за работа и навистина нешто ми стигнало срекна сум како да сум добила покана за топ менаџер на некоја фирма, а се работи за келнерка во еден јазичен центар(дај боже да ја добијам оваа работа, посакав да ме викнат на интерју и ми се исполни) имам проблем со локацијата ама се надевам дека ке се снајдам, држете ми срека, навистина ми треба оваа работа
Ова кафенце сакам да го испијам со: soledad,Inola,barbie-hilton,angie, LoOnyD,kristin4e,kiki-riki,strawberry18,newring86,mina,GoWomanInLove-Girl,lavce,Frosin4e,tanja6,Blanca,Bright, peperutkaa,cakii,bluberry,Lilit,velesanka,Marge, Shelea,ROSII,Eli4e,Lux,Tanjus,Winter.Girl,LaFille,christina,dunja,Lovely,ma4o4female,Magnolija,ivance5,irenna,len4e,puflaa,RainBow,Ema.Sk,Ariel,Gordana10,magic,poison.ivy,strangewoman,cecilia,LaRagazza,mila89,sanjalica,black-angel,Elence93,lolitaa,Barbie-mwa,seksi,glow,enca.69,Nina24,Pla4ka,slavica999,donna.17,teddybear,Trendafilka,Victorya,EnnieFabulous, veri,wolf4e,mysterious,dancing.queen,Malechk0,LovelyGirl,Zaljubena111,katakomba24,Lina24,koritsaki,Scarlet88 ДОБРО УТРО ДЕВОЈКИ И ИМАЈТЕ УСПЕШЕН ДЕН...
Добро утро и поздрав од мојот прозорец Станав уште во 6ипол со мисла како да тргнам на работа и верувајте уште се мислам,ми кажаа улиците се катастрофа! Да дремам со автобус или да плаќам такси Е мразам снег,нека вее за викенди не кога треба да се оди на работа,училиште
Добро утро на сите! Имајте убав ден и уште поубава работна недела.. Мојата започнува од утре, денес сум слободна, па ќе си се топлам дома со чајчиња и кафенца.. Ладно нек си е*е матер!