доброутро феминки иако мене не ми е баш доброутро, се чуствувам ко да сум на боцки-нервите се знам, малку фали да почнам да гризам се околу мене навистина имам потреба некој да ме измасира, имам болки во грбот и добродојдена ке ми беше масажата од вчера, ама сигурно дека немаше да остане само на тоа, а досегашното искуство ми вели дека машките појма немаат што е тоа масажа *секоја чест на исклучоци инаку денес сме 13тиот ден во месецот, баксуз ден или срека-за кого како
Животот е дар од Бога. Начинот на кој го живеете е вашиот дар кон Бога. Добро ви утро и убав почеток на работната недела.
Добро утро Фемина Имајте убав и полн со љубов и вино ден Наздравје кафе Because a morning without coffee ,is like sleep
Добро утро на сите, оддамна не сум станала во 8, ама факултетот ме вика... Ви посакувам убав ден со многу насмевки!
Добро утро девојчици. Прекрасно е, ама да не излегувам надвор. Ден за радост ми е денес. Повелете кафенце и утрински весник...
Добро утро на сите, имајте најубав ден Само погледнете во сонцето , кивнете најгласно и насмејте се од срце.
Добро утро вечен и срекен ''Св.Трифун'' денес ништо не работам за да не ми се трупа работа. Одам да пијам кафе....
Добро утро заљубени гулапчиња иако е католички ден на љубовта, нека денес љубовта ги огрее вашите срца.
Секое утро дочекајте го со насмевка, бидејќи животот е навистина убав. Нека денот ви почне со насмевка