dobroutro na site vas dragi forumdzivki toa sto go procitav pred malku za 12 raboti, sto go nerviraat mazot kaj edna zena, navistina me nasmea, a poveketo od niv vistina se
Добро утро на сите. Знам дека не е баш утро но сега седнав на компјутерот. Едно кафе, малку вежбање и форумот- одличен начин да се почне овој ден.
Добро утро убав сончев ден гледам надвор од прозорецот само да не заврне до после.Имајте мили мој убав понеделнички ден.Некако ми е убаво ова утро....
Епа ајде добро утро, иако не е сега утро. Јас станата сум уште пред 10 ама сега се уклучив на форумот.
мамичке многу рано стануваш ти ? ххихихихи мене кафето ми е испиено ама би се напила едно капушино за друштво лол. како сте ми вие со бебчето?
Леле овие денови ми беа напорни и ете сега си се наспавме убаво со лепотанот мој. Знае да ме разбуди понекогаш оти му се мочка, ама среќа сабајлево ја остави мајка му да си поспие Капучиното веднаш се прави, може ванила ?
их како не може. а ти машко носиш? зошто јас сум ја пропуштила оваа информација ? леле само со лесно ќе си имаш мало ергенче
Ех јас така си велам, дека е машко и така цело време му се обраќам па многу ми стана шпицест стомакот и сите ми велат дека ќе е машко Како и да е и да е мома, најубаво ќе е на мајка
Добро утро блонд и мало бебушче! Ахх бре блонд што ни правиш, од тебе и мене мерак ќе ме фати за бебе! Најискрено, ме фаќа мерак во последно време!
Доброутро феминки,како сте? Конечно дома гледам има многу новости на форумот, цел ден мислам ќе ми биде малку се да прочитам.