Ааа си апнувам што реков. Кафето за после е таксано. Тииих па како можев, туф руф како можем. Црам да мие, еден СРАМ да ми е А за езерото лепотице малку потешко ќе ти иде оти сега воздушниве перници ми се полн ек,така да не троши моме сили јабана
Добро утро девојки. Имајте убав сончев ден, а утре седнете во најубавото зеленило. Јас одам да го гледам Скопје од планина. Лепотанче е навечер.
Добро утро, а имајте и добар ден Наздравје утринско кафенце П.с. Ајде спремајте се за зеленило и скари
Добро утро. Најпрвин да ви го честитам на сите денот на трудот, официјално или неофицијално како ден на трудот. Убав помин на сите феминки, каде и да одете, дома или на излет, со семејството, со драгите наши особи... или сама во домашна атмосвера - као мене, не бе, нема да сум сама, ке бидам со фемина и со прекрасната ми музика што ја даваат на радио. Добар дел од моите ми познаници прашуваа „каде за Мај„ - јесте дека секој ден го имам запишано што и каде но ако почнев да кажувам за секој ден немаше ми крај, па така, срамно си велев „извенете ке се слушнеме друг пат, се брзам!„ и на крај довага прашањето... * are you serious -- Ох, YES my darling !!! ........ се засрамив.... :geek:
Добро утро на сите . Кај и да одите убаво да си поминете на овој празник. Повелете, имате и турско и макијато
Добро утро Феминки!! Денес е 122-иот ден од годината, и до крајот ни остануваат уште 243 дена. Убаво утро ееее... пече сонце уште во 9ам. Слушам врева надвор, луѓе, коли брчат. Си пуштам музиче гласно, комшијата се кара а јас со мидл фингер ин ти еар си го средувам плакарот. Ма има да биде цел ден вака убав! ај кен фил ет.. Не ви давам кафе, секое утро го пиете, од мене еден сладолед да си ја заблажете душичката.
Dобро утро на сите, тие што ке бидат на уцилиште имајте пријатни цасови а тие што ке работат пријатна работа