Добро утро и од мене. На сите ви посакувам убав ден. Ќе ве почестам со кафе и бегам накај Скопје. Малово срце си е мое, другите поделете си ги.
Добро утро жени! Едните работно и во сабота, другите мамурни и ненаспани, а третите мамички што ве разбудиле дечињата, ајде по едно кафенце
Одамна ви немам посакано добро утро. Сношти планирав да се отспијам макар до пладне, ама ништо од бизнисот станав уште пред 8часот. Спиена сум само 3-4 саати, а се чувствувам одморена и полна со енергија. Феномен сум, на сите им е поубаво кога се наспани, мене кога сум ненаспана.. Damn, I feel good! После нескафето и цигарчето на тераса се чувствувам уште поубаво. Убав ден е на повидок.. Имајте убаво утро и уште поубав викенд, уживајте во тоа што го правите! http://www.youtube.com/watch?v=1d0Vbi0IY1Q
Buongiorno! Мразам недели, ден полн со изршување на разно разни обврски! Абе ич прст не ми се мрда! Како и да е, добро утро!
Добро утро женички! Веројатно убаво сте се одмориле за викендот, па ви посакувам да со полн здив поминете уште една успешна работна недела. Нека не ве демотивира дождот, уживајте во денот
OOO кје идам на екскурзијааааааа колку сум си среќничкааааааа Иначе ви посакувам добро утро денот да ви биде исполнет со мн среќааа