Нема ништо поубаво од тоа да се разбудиш спокојна и покрај се'. Утрово убаво и сончево како и претстојниот ден. Vh1 - aerobic и лаптоп до мене, најсетне се осеќам спремна психички за денеска . И официјално добро утро на сите! Гледам Цигарче ранобудник ни е . Сончев и исполнет ден е пред нас!
Добро утро - добар ден (зависи за кого како) . Ајде кој е за какао, нека повели на дружба. Ако треба ќе направиме уште некое .
Добро утро мили мои, ви посакувам убав и продуктивен работен ден, а и вие посакајте ми среќа затоа што денес е многу важен ден за мене
Добро утро Фемина! Иако мене ми е веќе добар ден, да ве поздравам со првото утринско кафе... Имајте убав ден!!!
Добро утро. Конечно и јас да станам порано да мозам некому да кажам добро утро. Епа добро утро феминки Имајте убав и исполнет ден
Добро утро на сите! Супер ми е кога ќе се разбудам пред алармот. Топлам вода за кафе, слушам радио и насмеана мрдам колкови. Убав ден е на повидок, искористете го паметно!
Добро утро на сите..и утрово обврските ме разбудија порано и покрај прекрасното сонце јас морам да останам дома и да учам..имајте убав и исполнет ден
Добро утроооооо! Многу убав ден бе. Многу. Ми се чини да го зграпчам денов и да не го пуштам. :evil: Летово е уствари многу убаво, ако знаеш како да го искористиш!
Уште една сабота на работа... Добро утро жени...и малкуте мажи поранете денеска, па во најжешкото пак ќе си прилегнете
Добро утро . Тараса, благо и пријатно ветренце, лубеница и тек-таму некој зрак сонце, искомбинирано со Vh1 - smooth wake up, anything better? Уживајте луѓе
Добро утро на сите! Искористете го сонцето додека е се`уште пријателски расположено уз благо ветренце најубаво што можете, а после кријте се зад ролетните...