леле блонд сама осети дека е машко или на доктор ти кажаа?баш ми е мило,колку сакам бебиња,ме настрви и мене за второ Добро утро феминки,најубави,ве сакам
А бе дури не излезе, не знаеш што ќе биде... секогаш имало изненадувања Како и да е, добро утро - убаво утро, феминки мои... уживајте во последните денови од оваа турбулентна, т.н година на тигарот....
Добро утро на сите! Имајте пријатен ден и еве ви една песничка за разодонување http://www.youtube.com/watch?v=6g6g2mvItp4
Добро утро на сите Иако дождов малку ме зачуди , беше убаво вчера , не успеа да ме онерасположи . Утрото ми почна со убав повик Имајте пријатен ден девојки , а дождов нека престане веќе ..
Пренајдобро утро мои феминки. Имајте прекрасна недела, денот е преубав. Повелете напијте се кафенце од мене со срце направено за вас.
добро утро и од мене за сите,јас одвај станав од кревет многу ме фаќа мрза во последно време,можеби затоа што е ладно а во постела ми е топличко милина и затоа се излежувам.како и да е ви посакувам убав ден денеска исполнет со многу позитивна енеригија.киссс од стилас7
Добро утро на сите феминки...а посебно до оние кои се чувствуваат како цела вечер да трчале а не спиеле (со болки во грбот)
Добро утро феминки Ех мераци по сабајле,сама дома! Кафенце,цигарче! Relax! Имајте убав ден! Велат денот по утрото се познава!
Добро утре на сите .... имајте прекрасен ден Ако животот ви даде слободен ден максимално искористетего јас за жал ќе го искористам за обврски